فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

بایگانی
  • ۰
  • ۰

دستورالعمل :


جوانه بروکسل 3 پوندی ، خرد شده و نصف شده (حدود 12 فنجان)
6 حبه سیر ، نصف شده
2 قاشق چایخوری پوسته فلفل قرمز خرد شده
2-1 / 2 فنجان آب
2-1 / 2 فنجان سرکه سفید
1 پیاز متوسط ​​، خلال نازک
1 فلفل قرمز متوسط ​​شیرین ، ریز خرد شده
1/2 فنجان شکر
کنسرو نمک 3 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری دانه کرفس
1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل دلمه ای کامل

 


موارد مصرف ترشیجات :


یک کوره هلندی را سه چهارم پر از آب کنید. جوش بیاورید. جوانه بروکسل را به صورت دسته ای اضافه کنید.

آشپزی ، بدون روکش ، 4 دقیقه یا تا زمانی که ترد شود. آن را با یک قاشق شکاف دار برداشته و بلافاصله درون آب یخ بریزید. آبکش کنید و خشک کنید.
جوانه بروکسل را در شش ظرف گرم 1 لیتری بسته بندی کنید. تکه های سیر و فلفل را بین شیشه ها تقسیم کنید.

 


در یک قابلمه بزرگ ، مواد باقی مانده را بجوشانید.

مایع داغ را با احتیاط روی جوانه بروکسل ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

  • ۰۰/۰۳/۲۰
  • آرش صحرایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی