فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

بایگانی
  • ۰
  • ۰

مواد لازم :

  • خیار ترشی 2 پوندی (حدود 8 تا 10 عدد متوسط) ، اصلاح شده و ورقه ورقه شده نازک
  • 3 پیاز متوسط ، نازک خرد شده
  • 1 فلفل سبز بزرگ ، خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری نمک ، تقسیم شده
  • 2 فنجان شکر
  • 1 فنجان سرکه سفید
  • 3 قاشق چایخوری دانه کرفس


دستور العمل ترشی :


در یک کاسه بزرگ لیوان یا فولاد ضد زنگ ، سبزیجات را با 2 قاشق غذاخوری نمک بریزید. روی آن را با یخ خرد شده بپوشانید و خوب مخلوط کنید. در یخچال ، 8 ساعت دربسته تخلیه و آبکشی کنید خوب تخلیه کنید بازگشت به کاسه
در یک قابلمه ، شکر ، سرکه ، دانه کرفس و نمک باقی مانده را مخلوط کنید. بجوشانید. بپزید و 1 دقیقه هم بزنید. روی مخلوط خیار بریزید. هم بزنید تا ترکیب شود.
انتقال به ظروف فریزر یا شیشه های کنسرو ، ترک 1 در. فضای سر کاملا خنک تا 6 هفته یخ زده ، پوشانده شود.
قبل از سرو در یخچال ذوب شوید. ترشی های ذوب شده را تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

برچسب‌ها: ترشیادویهمیوه خشکسبزی خشکترشیجات

  • ۰۰/۰۳/۲۰
  • آرش صحرایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی