فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

بایگانی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ترشی هلو

هلو تازه آغشته به سرکه ، شکر و ادویه های گرم یک درمان سنتی کلاسیک است. با بستنی ، کیک پوند ، گوشت بو داده و سبزیجات سرو کنید یا در سبزیجات سالاد مورد علاقه خود مخلوط کنید. - نیک آیورسون ، میلواکی ، ویسکانسین

کل زمان
آماده سازی: 20 دقیقه فرآیند: 15 دقیقه

مواد لازم :

 

  • 6 عدد چوب دارچین (3 اینچ)
  • 24 دانه فلفل کامل
  • 18 میخک کامل
  • 2 قاشق چای خوری زنجبیل تازه تکه تکه شده
  • 12 هلو متوسط ​​، پوست کنده ، حفره دار و کوارک
  • 3 فنجان شکر
  • 1 فنجان سرکه سفید
  • 1 فنجان آب

 

دستور العمل :


چوب دارچین ، دانه های فلفل دلمه ای ، میخک و خلال های زنجبیل را بین 6 شیشه داغ داغ تقسیم کنید. هلو را اضافه کنید.
در یک قابلمه بزرگ ، شکر ، سرکه و آب را بجوشانید. با دقت مایع داغ را روی هلو ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید.

فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید.

رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند.

بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
ارزش غذایی
4 قطعه: 78 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 0 سدیم ، 19 گرم کربوهیدرات (17 گرم قند ، 2 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین.

برچسب‌ها: ترشی هلوترشی سیر 7 سالهترشی خانگی اعلاادویه عمدهادویه مرغ

  • ۰۰/۰۳/۲۰
  • آرش صحرایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی