جا ادویه 2 طبقه
قوی ترین آنتی اکسیدان آن، کورکومین، به راحتی در جریان خون جذب نمی شود، اما افزودن کمی چربی یا فلفل - عنصر کلیدی در فلفل سیاه - می تواند به بدن کمک کند تا از خوبی های آن استفاده کند. معمولاً یک یا دو قاشق چای خوری برای یک غذا کافی است، اما ممکن است بخواهید با کمتر شروع کنید زیرا طعم آن در ابتدا می تواند شدید باشد. و هشدار منصفانه به والدین و کودکان: لکه ادویه، پس سعی کنید از ریختن آن جلوگیری کنید! ادویه آسیاب شده زمانی که در یک کابینت خنک، خشک و تاریک نگهداری شود تا یک سال خوب است و خرید یک مارک ارگانیک ادویه برای اطمینان از عاری بودن آن از آلاینده هایی مانند آفت کش ها بهتر است. ریشه تازه، که می توانید در بخش تولید سوپرمارکت نزدیک زنجبیل پیدا کنید، بیشترین مواد مغذی را ارائه می دهد و می تواند تا دو هفته در یخچال نگهداری شود. تنها چیزی که نیاز دارید یک تکه به اندازه ناخن صورتی است که با آن بپزید. یکی از محبوب ترین راه ها برای قرار دادن کودکان در معرض ادویه در هند از طریق شیر طلایی است – ترکیبی از ادویه، فلفل سیاه، دارچین و روغن نارگیل حل شده در شیر شیرین شده با عسل و روی آن زنجبیل تازه رنده شده. همچنین می توانید کمی ادویه را به مخلوط پنکیک خشک برای پنکیک طلایی اضافه کنید یا آن را به ماک و پنیر، کره بادام زمینی، هوموس، تخم مرغ، بلغور جو دوسر یا ماست بریزید تا ترکیبی سالم به غذاهای اصلی بچه ها اضافه کنید. این ترکیب از مواد همچنین برای حمایت از هضم و متابولیسم سالم عالی است. وقتی دما بالا می رود، حتی می توانید بستنی های شیر طلایی را هم بزنید، ادویه، دارچین و زنجبیل را با شیر نارگیل و عسل مخلوط کنید تا در قالب ها یخ بزنید تا یک خوراکی با طراوت داشته باشید. خمیر ادویه همچنین می تواند در هنگام حمله پشه ها یا ضربه ها و کبودی ها کارایی مضاعف انجام دهد. مخلوط کردن ادویه با کمی شیر، روغن، آلوئه ورا یا لیموترش می تواند پادزهر خوبی برای نیش حشرات خارش دار یا مفاصل متورم باشد. و ادویه حتی یک جایگزین عالی غیر سمی برای تخم مرغ های عید پاک و ساخت رنگ انگشتی خانگی است!

قیمت ادویه خورشتی
این دارو به عنوان یک تقویت کننده سلامت و شفابخش نامیده می شود، اما ممکن است منشاء نقص های شناختی و سایر بیماری های شدید باشد. یک مطالعه جدید به رهبری استنفورد نشان می دهد که ادویه - یک ادویه رایج در سراسر آسیای جنوبی - گاهی اوقات با یک ترکیب شیمیایی حاوی سرب در بنگلادش، یکی از مناطق غالب رشد ادویه در جهان، تقلب می شود. برای مشاهده ویدیو به وب سایت مراجعه کنید. برخی از تولیدکنندگان ادویه در بنگلادش اغلب از خطرات آن آگاه نیستند، از رنگدانه کرومات سرب صنعتی استفاده می کنند تا ادویه را با رنگ زرد روشن که برای کاری و سایر غذاهای سنتی ارزشمند است، آغشته کنند. سرب که برای مدت طولانی در محصولات غذایی ممنوع شده بود، یک نوروتوکسین قوی است که در هر مقداری ناامن تلقی می شود. یک تجزیه و تحلیل مرتبط که اخیراً منتشر شده است برای اولین بار تأیید می کند که ادویه احتمالاً عامل اصلی افزایش سطح سرب خون در بین بنگلادشی های مورد بررسی است. جنا فورسایت، نویسنده ارشد این مقاله، محقق فوق دکتری در موسسه محیط زیست استانفورد وودز، گفت: «مردم ناآگاهانه چیزی مصرف می کنند که می تواند باعث مشکلات عمده سلامتی شود». اولین مطالعه که به صورت آنلاین در Environmental Research در دسترس است، شامل طیف وسیعی از تجزیه و تحلیل ها، از جمله مصاحبه با کشاورزان و تولیدکنندگان ادویه در چندین منطقه بنگلادش است که در مجموع نزدیک به نیمی از ادویه کشور را تولید می کنند. بسیاری این موضوع را در دهه 1980 دنبال کردند، زمانی که یک سیل عظیم باعث خیس شدن و رنگ نسبتاً کدر ادویه شد. تقاضا برای پردازشگرهای ادویه کاری زرد روشن برای افزودن کرومات سرب - رنگدانه زرد صنعتی که معمولاً برای رنگ آمیزی اسباب بازی ها و مبلمان استفاده می شود - به محصول خود منجر شد. این عمل به عنوان یک روش ارزان و سریع برای تولید رنگ مطلوب ادامه یافت. سرب به عنوان یک نوروتوکسین قوی، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و مغزی را در بزرگسالان افزایش می دهد و در رشد مغز کودکان اختلال ایجاد می کند. حدود 90 درصد از کودکانی که سطح سرب خونشان بالاست، در کشورهای کم درآمد زندگی می کنند و آسیب های شناختی ناشی از آن سالانه با حدود یک تریلیون دلار کاهش فروش پودر پاپریکا بهره وری مرتبط است. یک تاجر پودر و ادویه کامل از جمله ادویه را در بازار کاروان داکا، بنگلادش به نمایش می گذارد. استفان لوبی، نویسنده ارشد این مقاله، پروفسور پزشکی و مدیر تحقیقات مرکز نوآوری در سلامت جهانی استنفورد، می گوید: «بر خلاف سایر فلزات، هیچ محدودیتی برای مصرف بی خطری برای سرب وجود ندارد، سرب در کل یک سم عصبی است. مطالعه مرتبط که در سپتامبر منتشر شد.
