ادویه کاری درجه یک
والترز می گوید که بسیاری از مطالعات نیز درگیر تضاد منافع بودند، محققانی مانند محققانی که مالک شرکت های مکمل بودند و می توانستند از فروش عصاره کورکومین سود ببرند. به طور کلی، این تحقیق در مورد سودمندی کورکومین به عنوان یک مکمل مستقل و پتانسیل آن برای اکتشافات دارویی آینده تردید ایجاد می کند. وندی بازیلیان، متخصص تغذیه، که در تحقیقات جدید شرکت نداشت، می گوید، اما هنوز ادویه را در نظر نگیرید. کورکومین ممکن است یک ماده معجزه آسا نباشد، اما بازیلیان اشاره می کند که ترکیبات ترکیب شده در غذا اغلب می توانند اثرات هم افزایی داشته باشند. او می گوید: «این خبر خوبی است و ارزش بررسی مداوم را دارد. بازیلیان اضافه می کند که اگر هیچ چیز دیگری نباشد، پختن با گیاهان و ادویه ها یک راه عالی برای طعم بهتر غذای سالم بدون نمک، شکر یا چربی اضافی است. سینتیا ساس، متخصص تغذیه می گوید که به مشتریانش نیز ادویه را توصیه می کند. او می گوید که مشکل جذب کورکومین مدتی است که شناخته شده است، اما مزایای سلامتی این ادویه را رد نمی کند. ساس می گوید: «یک نکته کاربردی این است که ادویه را با فلفل سیاه ترکیب کنید. و در حالی که او مایل است در آینده مطالعات دوسوکور روی کورکومین را ببیند، او می گوید که این ترکیب هنوز نویدهای زیادی دارد. فقط زیاده روی نکنید: مقادیر زیاد با رفلاکس اسید، قند خون پایین و سایر عوارض جانبی ناخواسته مرتبط است. والترز و همکارانش موافقند که مردم نباید خوردن ادویه را کنار بگذارند و تحقیقات در مورد این ادویه باید ادامه یابد. در واقع، آن ها پیشنهاد می کنند که مطالعات آینده باید رویکردی جامع تر داشته باشند - ادویه را به عنوان یک ادویه کامل یا جزئی از کل وعده های غذایی مورد بررسی قرار دهند تا تمام ترکیبات بالقوه آن در نظر گرفته شود. او می گوید: «ادویه مطمئناً به شما آسیب نمی رساند و ممکن است چیز دیگری در آن وجود داشته باشد که از نظر بیولوژیکی فعال باشد. "استعفای بزرگ" سرانجام شرکت ها را وادار می کند تا فرسودگی شغلی را جدی بگیرند. ناگهان، همه در تلویزیون بسیار ثروتمند یا بسیار فقیر هستند.

سرویس ادویه 7 پارچه
ادویه بدون شک رایج ترین ادویه ای است که در هر خانواده هندی یافت می شود. این ادویه زرد شگفت انگیز نه تنها برای اهداف معطر سازی استفاده می شود، بلکه هزاران سال است که به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. از ریشه گیاه Longa Curcuma می آید و از خانواده زنجبیل است. به دلیل داشتن ترکیباتی با خواص دارویی مهم شناخته شده است. این ترکیبات کورکومینوئید نامیده می شوند. این در مورد کورکومین و مشتقات آن، دی متوکسی کورکومین و دی متوکسی کورکومین است که اولین آنها مهمترین این ترکیبات است. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که این ادویه هم برای بدن و هم برای مغز مفید است. با قرار دادن ادویه در رژیم غذایی خود به مدت یک ماه و به طور طبیعی پیروی از یک سبک زندگی متعادل، تفاوت های چشمگیری را مشاهده خواهید کرد و هدیه ای بی نظیر به سازمان خود داده اید. در زیر 5 خاصیت درمانی برتر را که مصرف روزانه ادویه می تواند به بدن شما برساند را مشاهده خواهید کرد. 1) ضد التهاب خواص تسکین دهنده. ادویه در مدت زمان کوتاهی به بدن شما کمک می کند تا با عوامل خارجی مبارزه کند در حالی که نقش مهمی در ترمیم آسیب خواهد داشت. بر اساس مطالعات، ترکیب کورکومین موجود در این ادویه به اندازه برخی داروهای مورد استفاده در موارد التهاب موثر است. به گفته مؤسسه بین المللی روماتولوژی، توانایی ضد التهابی ادویه می تواند دردی را که افراد در مفاصل خود در هنگام ابتلا به آرتریت احساس می کنند، کاهش دهد. 2) بهبود عملکرد کبد. با ادغام این ادویه در رژیم غذایی خود به شما کمک می کند. تمام خواص آنتی اکسیدانی آن. آنتی اکسیدان ها مفید هستند زیرا از بدن ما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند. اعتقاد بر این است که ادویه آنقدر قوی است که مطالعات نشان می دهد می تواند کبد فرد را از آسیب دیدن سموم محافظت کند. 3) عملکرد صحیح دستگاه گوارش بازیابی خواهد شد. ادویه به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی که دارد می تواند به شما در حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کند. همچنین کیسه صفرا را که بخشی از دستگاه گوارش است و درست در زیر کبد قرار دارد، تحریک می کند. تحقیقات نشان می دهد که ادویه پتانسیل کاهش نفخ و علائم گاز را دارد. 4) بهترین درمان سرماخوردگی. لیپوپلی ساکارید ترکیب دیگری است که در ادویه وجود دارد. دارای خواص ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد قارچی است که سیستم انسان را تحریک می کند. مصرف روزانه به شما کمک می کند تا از شر سرماخوردگی خلاص شوید یا حتی احتمال آن را کاهش دهید. 5) نشانه های زمان را پاک می کنید. آیا می خواهید پیری را به تعویق بیندازید؟ ادویه جواب دارد. به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن، اعتقاد بر این است که هم در پیری و هم در طول عمر نقش دارد. مصرف منظم کویرکویما پوست شما را براق می کند. همیشه با یک رژیم غذایی متعادل همراه است. شناخته شده است که ادویه ها به کاهش وزن کمک می کنند. ادویه می تواند به شما کمک کند هورمون های استرس را متعادل کنید، که می تواند باعث افزایش شدید وزن و کاهش تشکیل چربی شود. اگر می خواهید سلامتی مطلوبی برای خود و خانواده تان داشته باشید، ادویه در آشپزخانه شما ضروری است. این مقاله را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید و به آنها کمک کنید تا خواص درمانی این ادویه را در بدن خود ببینند.

قیمت جا ادویه ی
بدون شک دلیل اصلی ابتلا به آلزایمر هنوز مشخص نیست، زیرا طبق تحقیقات، کورکومین به دست آمده از ادویه در پیشگیری از این بیماری بسیار موثر است. آنتی اکسیدان های به دست آمده از چای ادویه احتمال آسیب هایی را که در بدن می تواند منجر به آلزایمر شود، کاهش می دهد. علاوه بر این، چای ادویه از دست دادن نشانگر سیناپسی و افزایش آمیلوئیدها را که از عوامل اولیه ایجاد آلزایمر هستند نیز کاهش می دهد. خواص به دست آمده از چای ادویه همچنین در کاهش آسیب سلولی، رسوبات آمیلوئید، پلاک ها یا حتی التهاب که برخی از شرایط اصلی منجر به آلزایمر هستند، موثر است. سیستم ایمنی سالم نیز در فواید چای ادویه زنجبیل ذکر شده است. همانطور که کورکومین به دست آمده از چای ادویه برای سایر فواید سلامتی مفید است، برای بهبود سطح ایمنی نیز بسیار ضروری است. این نوشیدنی دارای خواصی مانند ضد ویروسی، ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی است که به طور کلی به مبارزه با مشکلات مربوط به سیستم ایمنی بدن کمک می کند و عملکرد آن را تقویت می کند. چای ادویه به تنظیم عملکرد سلول های ایمنی کمک می کند و همچنین برای کاهش شانس ابتلا به سرطان مفید است. سطح کلسترول ارتباط مستقیمی با مسائل مختلف قلبی عروقی مانند بیماری های قلبی، سکته مغزی، بیماری های منجر به جراحی بای پس شریان و غیره دارد. و برای کاهش احتمال ابتلا به چنین مشکلات سلامتی، باید سطح کلسترول بد را در بدن کاهش داد. این نه تنها حاوی کورکومین است، بلکه سرشار از خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. از این رو، مصرف منظم چای ادویه برای کاهش سطح کلسترول بد در بدن کاملاً فعال است.

ادویه هندی شامل چیست
اگر امشب یک کاری هندی یا غذای آسیایی تهیه می کنید، ممکن است ادویه را برای طعم بیشتر، کمی رنگ های گرم و زرد و مقداری از فواید آن برای مبارزه با سرطان اضافه کنید. ادویه یک ادویه زرد تیره است که قرن ها در کشورهای آسیایی، به ویژه چین و هند، بیشتر در آشپزی و اغلب به عنوان رنگ پارچه استفاده می شود. اما تحقیقات فزاینده ای در مورد خواص دارویی آن، به ویژه قدرت های مفید کورکومین، یکی از فعال ترین ترکیبات موجود در ادویه وجود دارد. شواهد تاریخی با قدمت هزاران سال نشان می دهد که مردم در چین و هند اغلب از کورکومین برای درمان تعدادی از بیماری ها، از سرفه و سرماخوردگی گرفته تا بیماری ها و زخم های پوستی استفاده می کردند. اگرچه به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن مورد تبلیغ قرار گرفته است، اما آزمایشات برای تایید خواص دارویی بیشتر در چند دهه اخیر نتایج متفاوتی را نشان می دهد. اما این ادویه محبوب به لطف آزمایشات بالینی مدرن که خواص ضد سرطانی این ترکیب را ارزیابی می کند، دوباره در کانون توجه قرار گرفته است. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که کورکومین می تواند سلول های تومور را سرکوب کند. مصرف آن حتی در دوزهای بالا بی خطر است. مطالعه روی نمونه های بافت نشان داد که کورکومین چگونه پروتئین خاصی را فعال می کند که می تواند رشد سلول های مزوتلیوما را کند یا متوقف کند. یک چالش بزرگ برای محققان یافتن راه هایی برای افزایش جذب کورکومین در بدن است. وقتی معده به عنوان ادویه خورده شود، مقدار زیادی از این ترکیب را جذب نمی کند. مطالعات انجام شده در دانشگاه میشیگان نشان داد که ترکیب کورکومین با پیپرین، ترکیب فعال فلفل سیاه، باعث بهبود جذب در سلول های بدن می شود. از کجا می توان ادویه را یافت؟ ادویه را می توان در اکثر فروشگاه های مواد غذایی سالم و همچنین بازارهای هند و آسیا پیدا کرد. این یک ریشه است، بسیار شبیه زنجبیل، که بخشی از یک خانواده است. می توانید آن را به صورت پودر یا تازه خریداری کنید. هر دو را امتحان کنید و تصمیم بگیرید که کدام یک برای شما بهتر است. متوجه خواهید شد که شکل تازه آن از نظر رنگ بسیار قوی است، بنابراین مراقب باشید که پیشخوان یا لباس های خود را لکه دار نکنید. ادویه طعمی ملایم و تند دارد و برخلاف زنجبیل که بسیار قوی تر است، می تواند به راحتی با غذاهای زیادی ترکیب شود. به شکل قرص نیز موجود است، اما از نوع کمتر فرآوری شده استفاده کنید. ادویه تازه یا پودر شده منبع قوی تری از کورکومین است. چگونه می توان از ادویه استفاده کرد؟ ریشه تازه را رنده یا آسیاب کنید و به هر آب میوه، سوپ یا اسموتی تبدیل کنید. 1 قاشق چایخوری پودر را با کمی عسل مخلوط کنید. روزانه به عنوان مکمل مصرف شود. به غذاهای برنج یا کاری اضافه کنید. کمی به تخم مرغ های همزده اضافه کنید. با کمی زنجبیل بجوشانید. عسل برای دم کردن چای وقتی سرما میخوری عالیه ادویه را با اضافه کردن آب لیمو و نمک به تکه های پوست کنده و خرد شده ریشه تازه ترشی کنید. در یک شیشه در یخچال نگهداری کنید. هر روز چند تکه بخورید.
- ۰۰/۰۹/۰۲