فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

فروش ترشی جات خانگی و ترشک ارسال به سراسر کشور

بایگانی

۱۰ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دستورالعمل ترشی تربچه :

شیشه های کنسرو را آماده کنید
شیشه ها و درب های کنسرو را در آب گرم و صابون بشویید و روی حوله آبکش کنید.
تربچه را برای ترشی آماده کنید
تربچه را زیر آب روان و خوب بشویید. انتهای ساقه و ریشه را با یک چاقوی تیز برش دهید.
تربچه ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با آب سرد پر کنید. آب را خوب بهم بزنید.
آب را از کاسه بریزید و دو یا سه بار تکرار کنید تا آب پاک شود و دیگر خاکی در کف کاسه مشاهده نکنید.


تربچه را خرد کنید


با استفاده از یک چاقوی تیز کننده ، یک ماندولین یا یک غذاساز ، تربچه را به برش های ⅛ اینچی برش دهید.
وقتی تربچه را ورقه ورقه می کنید ، درون یک کاسه بزرگ قرار دهید. در صورت نیاز دوباره تربچه را بشویید.
تربچه های خرد شده را در سه شیشه کنسرو خوراکی پهن دهان بسته بندی کنید. پس از پر کردن از آب نمک ، برشهای باقیمانده را برای بالا کشیدن شیشه ها ذخیره کنید.


ترشی شور درست کنید


سرکه ، شکر ، آب ، نمک ترشی ، دانه خردل ، فلفل سیاه آسیاب شده ، برگ بو و پوسته های فلفل قرمز خرد شده را در قابلمه ای از فولاد ضد زنگ متوسط ​​اندازه کنید.
مواد نمک را به جوش بیاورید. آب نمک داغ را با احتیاط به یک فنجان اندازه گیری فوران کرده منتقل کنید.
آب نمک را روی تربچه های هر شیشه بریزید. ذخیره نمک باقی مانده برای بالا بردن شیشه ها.
با استفاده از چوب چوبی یا یک حباب پاک کن کنسرو ، حباب های هر شیشه را بردارید.
هنگامی که برش های تربچه شروع به ته نشینی کرد ، برش های تربچه رزرو شده را درون آن قرار دهید تا شیشه ها پر شود. در صورت لزوم با نمک باقیمانده بالا بریزید.


لبه شیشه را با یک دستمال کاغذی مرطوب پاک کنید. یک درب صاف روی شیشه قرار دهید و باند را بمالید. این کار را با همه شیشه ها تکرار کنید.
اجازه دهید شیشه ها حدود یک ساعت خنک شوند. قبل از سرو حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
تا سه ماه در یخچال نگه دارید.
سه ظرف شیشه ای 16 اونسی درست می کند.

من عاشق تربچه ترشی هستم. این دستور نیاز به 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده دارد. تربچه ترشی بسیار تند است. شما می توانید مقدار آن را بر اساس تحمل تند خود کاهش دهید و یا آنها را به کلی کنار بگذارید.
همیشه هنگام تهیه کنسرو از سرکه 15٪ استفاده کنید.

برچسب‌ها: ترشیادویهمیوه خشکسبزی خشکترشیجات

  • آرش صحرایی
  • ۰
  • ۰

مواد لازم :

  • خیار ترشی 2 پوندی (حدود 8 تا 10 عدد متوسط) ، اصلاح شده و ورقه ورقه شده نازک
  • 3 پیاز متوسط ، نازک خرد شده
  • 1 فلفل سبز بزرگ ، خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری نمک ، تقسیم شده
  • 2 فنجان شکر
  • 1 فنجان سرکه سفید
  • 3 قاشق چایخوری دانه کرفس


دستور العمل ترشی :


در یک کاسه بزرگ لیوان یا فولاد ضد زنگ ، سبزیجات را با 2 قاشق غذاخوری نمک بریزید. روی آن را با یخ خرد شده بپوشانید و خوب مخلوط کنید. در یخچال ، 8 ساعت دربسته تخلیه و آبکشی کنید خوب تخلیه کنید بازگشت به کاسه
در یک قابلمه ، شکر ، سرکه ، دانه کرفس و نمک باقی مانده را مخلوط کنید. بجوشانید. بپزید و 1 دقیقه هم بزنید. روی مخلوط خیار بریزید. هم بزنید تا ترکیب شود.
انتقال به ظروف فریزر یا شیشه های کنسرو ، ترک 1 در. فضای سر کاملا خنک تا 6 هفته یخ زده ، پوشانده شود.
قبل از سرو در یخچال ذوب شوید. ترشی های ذوب شده را تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

برچسب‌ها: ترشیادویهمیوه خشکسبزی خشکترشیجات

  • آرش صحرایی
  • ۰
  • ۰

مواد لازم :

  •  
  • 2 دسته خرده چوب رنگین کمان
  • 1 پیاز کوچک ، نصف شده و خلال شده
  • 2 قاشق چای خوری ادویه جات ترشی جات مخلوط شده
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه کرفس
  • 1/2 قاشق چایخوری دانه خردل
  • 1 فنجان شکر
  • 1 فنجان سرکه سیب
  • 1/3 فنجان آب

 

دستور ترشی:


برگ های خرد شده از خرده چوب سوئیس. برای استفاده دیگری ذخیره کنید. ساقه ها را به 2 اینچ برش دهید. قطعات؛ در یک کاسه بزرگ غیر واکنشی ضد حرارت قرار دهید. پیاز ، ادویه ترشی ، دانه کرفس و دانه خردل را اضافه کنید.
در یک قابلمه کوچک ، شکر ، سرکه و آب را مخلوط کنید. جوش بیاورید. 1 دقیقه بپزید ، هم بزنید تا شکر حل شود. با دقت روی مخلوط خرد شده بریزید. کاملاً خنک در یخچال قرار دهید ، یک شب در آن را بپوشانید ، و گاهی اوقات هم بزنید.
ارزش غذایی
1 وعده: 48 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 211 میلی گرم سدیم ، 11 گرم کربوهیدرات (8 گرم قند ، 2 گرم فیبر) ، 2 گرم پروتئین.

برچسب‌ها: ترشیادویهمیوه خشکسبزی خشکترشیجات

  • آرش صحرایی
  • ۰
  • ۰

من هر ساله می توانم و دوست دارم از این ادویه ترشی برای ترشی هایم استفاده کنم. همه می گویند بهترین کسانی هستند که تاکنون داشته اند. اولیویا میلر ، ممفیس .
 

زمان آماده سازی / کل زمان: 10 دقیقه

ملزومات :

  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای
  • 2 قاشق چایخوری دانه گشنیز
  • 2 عدد میخک کامل
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل سایه شده است
  • 1 قاشق چای خوری شله فلفل قرمز خرد شده
  • 1 برگ بو ، خرد شده
  • 1 چوب دارچین (2 اینچ)

 

 

دستورالعمل :


همه مواد را با هم ترکیب کرده اند و در یک ظرف یا ظرف هوا بندازید. در دستور العمل های ترشی مورد علاقه استفاده کنید.
نکات ادویه جات ترشی جات


ترشی ادویه از چه چیزی ساخته شده است؟


ادویه جات ترشی جات ترکیبی از 6 تا 8 ادویه و ادویه است. برای این دستور ، ما از برخی ادویه ها استفاده می کنیم که فکر می کنیم هر آشپز خانه را باید مانند دانه خردل ، فلفل دلمه ای ، دانه های گشنیز ، میخک ، زنجبیل ، تکه های فلفل قرمز ، یک برگ و یک چوب دارچین داشته باشید.


ادویه ترشی برای چه استفاده ای می شود؟


از ادویه ترشی استفاده از ترشی خوردن می تواند برای طعم دادن به سوپ ها ، خورش ها ، آب نمک و غذاهای اصلی استفاده شود. برای الهام گرفتن از بهترین دستورات ترشی ما را ببینید!

 

 


چه تفاوتی بین فلفل دلمه ای و ادویه ترشی وجود دارد؟


فلفل دلمه ای یک توت خشک است که عطر و طعم گرمی شبیه دارچین ، جوز هندی و گل میخک دارد. ادویه جات ترشی جات ترکیبی از ادویه ها و ادویه های مختلف است که می تواند شامل ادویه جات ترشی جات باشد.


کدام سرکه برای ترشی بهترین است؟


محبوب ترین سرکه ترشی سرکه سفید مقطر به دلیل شفاف بودن و دارای طعم ملایمی است. اما از هر سرکه ای می توان استفاده کرد به شرطی که حداقل 5 ٪ اسیدیته باشد و باعث شود غذاها به درستی حفظ شوند. درباره زمان کارایی هر نوع سرکه بیشتر بدانید.
ارزش غذایی : 1/8 قاشق چای خوری: 1 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 0 سدیم ، 0 کربوهیدرات (0 قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.

برچسب‌ها: ترشی جاتادویهمیوه خشکسبزی خشکمیوه خشک عمده

  • آرش صحرایی
  • ۰
  • ۰

دستورالعمل :


جوانه بروکسل 3 پوندی ، خرد شده و نصف شده (حدود 12 فنجان)
6 حبه سیر ، نصف شده
2 قاشق چایخوری پوسته فلفل قرمز خرد شده
2-1 / 2 فنجان آب
2-1 / 2 فنجان سرکه سفید
1 پیاز متوسط ​​، خلال نازک
1 فلفل قرمز متوسط ​​شیرین ، ریز خرد شده
1/2 فنجان شکر
کنسرو نمک 3 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری دانه کرفس
1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل دلمه ای کامل

 


موارد مصرف ترشیجات :


یک کوره هلندی را سه چهارم پر از آب کنید. جوش بیاورید. جوانه بروکسل را به صورت دسته ای اضافه کنید.

آشپزی ، بدون روکش ، 4 دقیقه یا تا زمانی که ترد شود. آن را با یک قاشق شکاف دار برداشته و بلافاصله درون آب یخ بریزید. آبکش کنید و خشک کنید.
جوانه بروکسل را در شش ظرف گرم 1 لیتری بسته بندی کنید. تکه های سیر و فلفل را بین شیشه ها تقسیم کنید.

 


در یک قابلمه بزرگ ، مواد باقی مانده را بجوشانید.

مایع داغ را با احتیاط روی جوانه بروکسل ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

  • آرش صحرایی
  • ۰
  • ۰

مواد لازم :

 

  • 8 فنجان پوست هندوانه پوست کنده (2x1 اینچ. قطعه)
  • 6 فنجان آب
  • نمک کنسرو 1 فنجان
  • 4 فنجان شکر
  • 2 فنجان سرکه سفید
  • 6 عدد چوب دارچین (3 اینچ) ، تقسیم شده
  • 1 قاشق چایخوری میخک کامل
  • 1 قاشق چای خوری دانه های فلفل کامل


دستور العمل آماده سازی :


پوست را در یک کاسه بزرگ غیرفعال قرار دهید.

در آب و نمک هم بزنید.

برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. خوب بشویید و آبکش کنید.
در فر هلندی ، شکر ، سرکه ، 2 چوب دارچین ، میخک و دانه های فلفل دلمه ای را مخلوط کنید.

جوش بیاورید. پوست اضافه کنید به جوش برگردید.

گرما را کاهش دهید بجوش ، بدون پوشش ، 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود. چوب دارچین را دور بریزید.
با احتیاط مخلوط داغ را در 4 شیشه داغ 1 پیمانه ملاقه کنید و 1/2 در بگذارید.

فضای سر به هر شیشه یک چوب دارچین باقیمانده اضافه کنید.

حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید.

درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند.

بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید.

شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
یادداشت سردبیر: برای تهیه پوست هندوانه ، پوست سبز تیره را از پوست هندوانه جدا کرده و دور بریزید.

زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است.

برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید.

6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 16 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 96 میلی گرم سدیم ، 5 گرم کربوهیدرات (5 گرم قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.

برچسب‌ها: ترشی لیتهترشی هفت بیجارترشی بندریادویه پاپریکاادویه کاری

  • آرش صحرایی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ترشی هلو

هلو تازه آغشته به سرکه ، شکر و ادویه های گرم یک درمان سنتی کلاسیک است. با بستنی ، کیک پوند ، گوشت بو داده و سبزیجات سرو کنید یا در سبزیجات سالاد مورد علاقه خود مخلوط کنید. - نیک آیورسون ، میلواکی ، ویسکانسین

کل زمان
آماده سازی: 20 دقیقه فرآیند: 15 دقیقه

مواد لازم :

 

  • 6 عدد چوب دارچین (3 اینچ)
  • 24 دانه فلفل کامل
  • 18 میخک کامل
  • 2 قاشق چای خوری زنجبیل تازه تکه تکه شده
  • 12 هلو متوسط ​​، پوست کنده ، حفره دار و کوارک
  • 3 فنجان شکر
  • 1 فنجان سرکه سفید
  • 1 فنجان آب

 

دستور العمل :


چوب دارچین ، دانه های فلفل دلمه ای ، میخک و خلال های زنجبیل را بین 6 شیشه داغ داغ تقسیم کنید. هلو را اضافه کنید.
در یک قابلمه بزرگ ، شکر ، سرکه و آب را بجوشانید. با دقت مایع داغ را روی هلو ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید.

فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید.

رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند.

بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
ارزش غذایی
4 قطعه: 78 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 0 سدیم ، 19 گرم کربوهیدرات (17 گرم قند ، 2 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین.

برچسب‌ها: ترشی هلوترشی سیر 7 سالهترشی خانگی اعلاادویه عمدهادویه مرغ

  • آرش صحرایی
  • ۰
  • ۰

ستفاده از گیاهان خشک
به استثنای موارد خاص (به عنوان مثال برگ بو) ، گیاهان خشک فله در حال حاضر خرد و خرد می شوند.

 اگر می خواهید گیاهان تازه خود را خشک کنید (و اگر آنها را در باغ خود پرورش دهید) و سپس آنها را در آسیاب خود بچرخانید ، عالی است.


ادویه تند چیلی


شما می توانید (و باید) فلفل دلمه را مطابق طعم تنظیم کنید. نیمی از مقدار زیر را هم بزنید ، مزه آن را بچشید و سپس بقیه را چند بار اضافه کنید ، بعد از هر بار اضافه کردن قبل از افزودن مقدار بیشتر مزه دار شوید.

  • 2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی برگ خشک
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا شیرین


میکس ادویه ای تاکو


از سه قاشق غذاخوری از این ادویه تاکو در هر کیلو گوشت گاو چرخ شده استفاده کنید. فلفل دلمه ای اختیاری است.

  • 1/4 فنجان پیاز خرد شده فوری
  • 2 قاشق غذاخوری پودر چیلی
  • 2 قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • 2 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز خشک خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری برگ خشک پونه کوهی
  • 1 قاشق چایخوری برگ مرزنجوش خشک
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق چایخوری فلفل
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده فوری
  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده


این ترکیب چاشنی و یکی از نمادین ترین نماهای عطر و طعم که تاکنون وجود دارد ، هر آنچه را که دوست دارید در مورد همه چیز نان - بدون نان شیرین داشته باشد. آن را روی تخم مرغ های خرد شده ، مرغ تفت داده شده ، تره فرنگی سرخ شده ، حتی یک قطعه خوب خمیر مایه با کره بپاشید.

  • 2 قاشق غذاخوری دانه خشخاش
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری دانه کنجد سیاه
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری پیاز چرخ کرده خشک
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده خشک
  • 1 قاشق غذاخوری دانه کنجد سفید (برشته یا ساده)
  • 1 قاشق چایخوری 1/2 قاشق چایخوری شله نمک دریا (یا نمک کوشر درشت)


ادویه کدو تنبل


نه ، فقط برای تهیه لاته ادویه کدو تنبل نیست ، اما بله ، قطعاً می توانید از آن برای آن استفاده کنید - می دانید که قصد دارید این کار را انجام دهید.

از دیگر امکانات می توان به استفاده از آن برای چاشنی سبزیجات بو داده ، چرخاندن آن به مافین یا خمیر پنکیک ، یا البته برای تهیه پای کدو تنبل اشاره کرد.

  • 2 قاشق غذاخوری دارچین (آسیاب شده)
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل (آسیاب شده)
  • 1 1/2 قاشق چای خوری جوز هندی (آسیاب شده)
  • 1 1/2 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای (آسیاب شده)

برچسب‌ها: ترشی جاتادویهمیوه خشکسبزی خشکمیوه خشک عمده

  • آرش صحرایی
  • ۰
  • ۰

مخلوط پودر کاری



حدود هزار روش وجود دارد که می توانید با استفاده از هزار ماده مختلف ، پودر کاری درست کنید. این یکی نسخه خوش طعم تایلندی است که کاملا ملایم است. شما همیشه می توانید گرمای بیشتری اضافه کنید. عنصری که به زردچوبه رنگ زرد مشخصه به پودر کاری می دهد.

1 قاشق غذاخوری زردچوبه
3 برگ بو (حذف ساقه پایین)
3 قاشق غذاخوری گشنیز (کامل یا زمینی)
2 قاشق غذاخوری دانه زیره (کامل یا زمینی)
2 قاشق چایخوری زنجبیل (زمین)
1 قاشق چایخوری فلفل سفید (اگر دانه های فلفل سفید یا کامل پیدا کنید)
1 تا 3 قاشق چای خوری تکه های چیلی (یا فلفل دلمه ای بسته به نوع ادویه ای که می خواهید)
1 میخک (کامل یا یک پیمانه زمین)


این یک مالش خشک کلاسیک است که به همان اندازه روی گوشت گاو ، گوشت خوک یا مرغ کار می کند:

1/3 فنجان پاپریکا
1/4 فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق چایخوری خردل خشک
2 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری فلفل سفید
1/2 قاشق چایخوری فلفل کاین


مخلوط ادویه جات طیور

این چاشنی مرغ های معطر می تواند قبل از بو دادن ، یا روی تکه های مرغی که قرار است تفت داده شوند ، روی مرغ کامل قرار گیرد. درست مثل استفاده از مالش خشک از آن استفاده کنید.

2 قاشق غذاخوری مرزنجوش خشک
2 قاشق غذاخوری مرزه خشک شده
2 قاشق چایخوری جعفری خشک شده
1 قاشق مرباخوری مریم گلی خشک
1 قاشق چای خوری 1/2 قاشق چای خوری آویشن خشک شده
1 پیمانه رزماری
1 پودر پودر پیاز

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

+ نوشته شده در چهارشنبه نوزدهم خرداد ۱۴۰۰ ساعت 16:16 توسط مریم

  • آرش صحرایی
  • ۰
  • ۰

یکی دیگر از چاشنی های همه منظوره که با هر نوع شور و خوشمزه ای همراه خواهد بود: همبرگر ، سینه مرغ ، سبزیجات کبابی ، حتی سوپ و آبگوشت.

6 قاشق غذاخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری برگ خشک آویشن
1/2 قاشق چایخوری مرزنجوش
1/2 قاشق چایخوری نمک سیر یا پودر سیر
2 قاشق چای خوری 1/4 قاشق چایخوری
1/4 قاشق چایخوری پودر کاری
1 قاشق چایخوری خردل خشک
1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/8 قاشق چای خوری علف هرز شوید
1/2 قاشق چایخوری نمک کرفس

آنچه شما نیاز دارید


شیشه های شیشه ای را با درهای محکم تمیز کنید. درپوش ها برای تازه نگه داشتن چاشنی ها مهم هستند و از آنجا که ظروف پلاستیکی بوی مواد را جذب می کنند ، شیشه مهم است.
آسیاب قهوه (یا چرخ ادویه ، که در اصل همان چیز است). به طور طبیعی ، شما می خواهید آن را بین موارد استفاده تمیز کنید تا پس مانده های زیره به مخلوط ادویه ای که شامل زیره نیست را نداشته باشید (البته کمی زیره اضافی هرگز به کسی آسیب نمی رساند).


قیف: فقط سعی کنید ادویه های خود را بدون یکی درون شیشه ها بریزید. بله ، می توانید سعی کنید از یک تکه کاغذ روغنی استفاده کنید ، اما بعد از دو بار ریختن ادویه جات ترشی جات در همه جای محل ، می خواهید قیف بخرید. از آن مرحله رد شوید و از قیف استفاده کنید.


برچسب ها: علاوه بر نام مخلوط ادویه ، می توانید تاریخ ساخت آن را نیز بنویسید. اگر متوجه شدید شش ماه از آن گذشته است ، ممکن است بخواهید به فکر ساخت یک دسته تازه باشید.


گیاهان در مقابل ادویه جات و ترشی جات


بیشتر ادویه ها دانه های خشک ، ریشه یا جوانه های گل یا در مورد چیلیس ، میوه های خشک هستند. و مگر اینکه این ترکیب به طور خاص ادویه های کامل را بخواهد ، فرض کنید که آنها باید خرد شوند. بنابراین وقتی پودر زیره را در لیست مواد تشکیل دهنده دیدید ، باید با دانه کامل زیره شروع کنید و خود آن را خرد کنید. همان مواردی مانند گشنیز ، رازیانه و فلفل سیاه (از نظر فنی یک جوانه گل خشک ، نه یک دانه).

سایر مواد شامل پودر سیر و پودر پیاز که به ترتیب سیر و پیاز هستند خشک شده و سپس به صورت پودر در می آیند. نیازی نیست که اینها را آسیاب کنید ، بلکه بیشتر از ظرف استفاده کنید.

  • آرش صحرایی